Úžasná kombinace tyrkysu a zlata na pánském náramku, který vás uchvátí

Pánské náramky na ruku jsou extrémně oblíbeným druhem šperku. Zatím co je celá řada šperků, které by si pánové nikdy nevzali, tak jsou zcela naopak pánské náramky oblíbené u celé řady mužů a chlapců všech věkových kategorií.

Jedním z nejlepších výrobců těchto šperků je společnost Nialaya, která je specifická svojí nápaditostí a ohromným rezervoárem nápadů, které vás rozhodně jen tak nedokáží omrzet. My se dnes přitom podíváme na šperk Nialaya Tyrkys, který milovníky modré barvy doslova očaruje.

Jen ty nejlepší přírodní materiály

Složením se jedná o velice jednoduchý šperk, který ale sází na ty nejkvalitnější materiály, a především krásu přírodního kamene. Každý kousek šperku je tak neopakovatelný díky přírodnímu tyrkysu s úžasným vzorováním. Tyrkys je minerálem, který poměrně vzácně tvoří krystaly. Nejčastěji se nachází v podobě pokryvů a žil, protože je vedlejším produktem měděných rud. Je ale specifický svojí modrou barvou, která máš tendenci občas přecházet do zelenavé barvy, která je typická pro chemicky podobný malachit.

Hlavní ozdobou šperku vedle tmavě modrého tyrkysu je potom čtrnácti karátové zlato, které dokáže šperku dodat lesk a svěžest.

Vrcholné zpracování celého šperku

Použití přírodních materiálů té nejvyšší kvality ale rozhodně nemusí být vším, pokud by se jim nedostalo náležité péče. Vrcholné zpracování šperku je tak naprostým základem pro to, aby dokázali jeho tvůrci naplnit potenciál materiálů. Všechny pánské náramky Nialaya jsou výsledkem kvalitní ruční práce. A Nialaya Tyrkys ve čtrnácti karátovém provedení rozhodně není žádnou vzácnou výjimkou. Zcela naopak je každému šperku věnovaná maximální pozornost a péče. A to bez rozdílu toho, zdali jde o základní rustikální kousek, nebo o unikátní výběrový šperk z nejlepších materiálů.