Prostý, nápaditý a exklusivní v jednom. To vše nabízí pánský náramek Nialaya X Johny Edlind

Opravdu kvalitní pánské náramky dokáží být ve svém vrcholném zpracování něčím, co dokáže oslovit nejen víceméně kteréhokoliv muže, ale za čím se rovněž otočí snad i každá žena. Dokáží v sobě kombinovat kouzlo originality, mnoha aspektů v rámci jediného vzhledu, a mimo jiné dokáží také oslovit svojí elegancí.

Dnes se přitom podíváme na jeden ze šperků, který v sobě dokáže kombinovat spoustu věcí od prostého vzhledu, až po exklusivní materiály, přičemž zůstává ve velice příjemné cenové hladině. Tím vším může být Nialaya X Johny Edlind

Když se sejdou nadaní lidé

Sám náramek není pouze dalším z mnoha nápadů Nialaya, které nakonec našly svoje ztělesnění na módní scéně. Johny Edlind je jeden z velice nadaných návrhářů, který se společností Nialaya chová dlouhodobý a vzájemně respektu plný vztah. Bylo tak otázkou času, než dojde na to, že dostane i Johny svůj vlastní náramek, a nyní ho tady máme!

Nejkvalitnější japonské korálky na světě

Ačkoliv může pánský náramek Johny Edlind vypadat už na první pohled velice obyčejně, tak se exklusivita skrývá hlavně ve zpracování a materiálech. Základním stavebním kamenem toho náramku jsou totiž nejkvalitnější japonské korálky Miyuki, které jsou velice oblíbenou a kvalitní součástí šperků. Vedle nich ale najdete i další velice exklusivní a krásné prvky. Tím nejzářnějším je určitě zlatá lilie v klasické stylu Fleur de Lis, která je umístěná přímo na spoji náramku jako hlavní designový prvek. Mezi ní a mnoha japonskými Miyuki korálky přitom najdete i jiné věci jako mohou především jantarové kuličky nejvyšší kvality. 

Náramek může mimo ruku vypadat poněkud obyčejně, ale názor zajisté okamžitě změníte v moment, kdy jej dáte na ruku. Právě v tu chvíli totiž teprve objevíte krásu jednotlivých komponent i náramku jako takového v plné kráse tak, jak to zamýšleli jeho autoři.