Hledáte pánský náramek s neopakovatelným vzhledem co ladí k modrým očím?

Pro ženy se všeobecně jedná o jedno z těch kritérií, které je opravdu nejdůležitější. Ženy velice rády sledují mužské oči. Přitom se tak snaží nejen v rámci oblečení, ale i různých šperků a doplňků hledat symbiózu mezi jednotlivými části outfitu a očima.

Velice časté modré oči přitom patřím mezi ty, které se mohou pyšnit celou řadou možností, jak je zvýraznit. A velice často je to možné dokonce i za pomocí originálních šperků, které sice mohou být nenápadné, ale přesto jsou jedním z prostředků, jak oné symbiózy dosáhnout.

Jednoduché ale nápadité provedení šperku

Dnešním výběrem je pánský náramek Nialaya Tyrkys & Blue Miyuki Tila Beads. Pod tímto poměrně dost složitým názvem se přitom skrývá jeden z těch šperků, které jsou víceméně velice jednoduché provedením, ale v tom je přesně jejich kouzlo. 

Základním stavebním kamenem jsou drobné obdélníkové bloky tyrkysu Miyuki. Miyuki není materiál, jedná se o název pro opracování různých materiálů do korálků, který je typický například pro asijské země. Korálky jsou specifické tím, že se na ně používají materiály, které nejsou jednolité. V případě tyrkysu užitého pro pánské náramky se bavíme o kvalitním mramorování, které je pro tyrkys jako pro nerost často typické.

Kombinace tyrkysu a kvalitních kovových komponentů

Právě ono mramorování má za výsledek to, že šperk není jenom jednolitě modrý, ale hraje i mnohem větším množstvím různých podobných minerálů. Díky tomu si můžete užít různě komplikované zcela přírodní vzory, které navíc ze šperku dělají čistokrevný unikát.

Jako doplňky slouží kovové prvky, které nesou například oblíbené logo značky, nebo lemují konce šperku. Základem pro tento pánský náramek je velice kvalitní kůže v tmavém přírodním provedení, které hraje odstíny hnědé až černé barvy.