Exklusivita, elegance a originalita. To vše v sobě má úžasný pánský náramek Nialaya Onyx

Přemýšlíte nad tím, jaký letošní dárek představit jako zlatý hřeb celého vánočního nadělování? Hledáte něco, co v sobě snoubí originalitu, exklusivitu a eleganci zároveň? Pokud hledáte dárek pro muže, tak vás zajisté zaujme tato nabídka.

Pánské náramky Nialaya jsou unikátní šperky, které patří mezi to nejlepší na našem trhu. Náramky můžete získat v mnoha provedeních od různých barev, přes různé materiály, až po různé velikosti a tvary. Každý muž by si dokázal v naší široké nabídce vybrat. A my vám dneska přinášíme jeden z těch náramků, které patří mezi to nejexklusivnější. Nádherný Nialaya Onyx.

V hlavní roli leštěný onyx

Onyx je jedním z minerálů, které jsou u nás velice vzácné, ale naopak často používané jsou v orientálním prostředí. Řadí se tak použitím například vedle nefritu, což je další exklusivní a vyhledávaný minerál.

Onyx jako takový disponuje černou barvou. Uvnitř se občas mohou objevovat bílé a průhledné kresby klasického křemene a křišťálu, a občas lze v tělese onyxu hledat i citrínové uzavřeniny zlaté barvy. V drobných leštěných ploškách, které dělají pánské náramky, ale onyx propůjčí to opravdu nejhezčí. A to dokonalý černý lesk s neopakovatelnou, hlubokou barvou.

Elegantní provedení ve všech ohledech

Vedle dokonale elegantního černého onyxu můžete obdivovat také způsob, kterým je leštěný. Celý náramek je totiž dělaný jednotlivými kousky leštěného onyxu. Jedná se o tenké, obdélníkové plošky s oblými hranami. Některé plošky jsou zdobeny rytinou a třpytivým komponentem. Originální součástí celého náramku je i vázání, které je tady provedeno pevnou černou nití. Celý náramek je vysoce elegantní a hodí se nejen na volnočasové nošení, ale stejně tak i na nošení do společnosti a ke speciálním příležitostem.