Originální pánské náramky Nialaya jako originální dárek pro každého muže

Že se pánové šperkům vyhýbají? Nebo že o ně nemají zájem a nechtějí je nosit? To byl možná stereotyp, který se dlouho nosil mezi muži. Dnes je ale situace jiná, a pánové se nebojí jednoduše experimentovat a nosit nové druhy módy.

Pánské náramky na ruku jsou v této móde jednou z věcí, které mají ohromnou šanci na úspěch. Jsou totiž tradiční ozdobou mužských outfitů už ohromnou řadu let. Při správném výběru, který koresponduje s vizáží a charismatem konkrétního muže, se tak nemusíte bát kroku vedle. Každý muž si náramky velice oblíbí a rád je bude nosit.

Pro silnější muže je nejlepší kůže a korálkové náramky

Základní bude u mužů především jejich kompletní muskulatura. Je totiž důležité, aby pánský náramek na ruce nebyl příliš výrazný, nebo se naopak v kontextu celé postavy neztrácel. U pánů s větší muskulaturou se nemusíte v žádném případě bát experimentů ve větších rozměrech.

Kůže je divokým materiálem, který patří k pořádnému mužství a proto nemůže urazit. Korálové šperky při správném materiálu stále drží mužský vzhled a jejich přirozený větší objem není překážkou, proto se dokonale ukryje na pánské silné zápěstí.

Originální zlatá sada Nialaya nebo ploché náramky pro drobnější

Ne každý muž je ale vysoký vazoun, na což pánské náramky naštěstí rozhodně myslí. Najdete tak v nabídce i celou řadu o dost drobnějších a jemnějších motivů. Jedním z nich může být například exklusivní zlatá série, která má jemné rysy a přitom dodávají eleganci díky kvalitnímu zlatu v dobrém zpracování.

Správnou volbou pro muže s užším zápěstím a drobnější muskulaturou, jsou také náramky s plochými komponenty. Ty se díky tvaru přirozené drží kolem ruky a nevyčnívají do prostoru. Nebudou tak působit na zápěstí příliš agresivně, čímž splní svoji roli v rámci outfitu.