Pánský náramek Nialaya Dorje vás okouzlí na první pohled!

Pánské náramky jsou velice oblíbeným módním doplňkem, který svým majitelům dává celou řadu výhod. Zaprvé je jejich výběr, nejen v našem obchodě, opravdu rozsáhlý. Zadruhé jsou vhodné pro různé příležitosti od volnočasového outfitu až po společenské události. A zatřetí jsou díky spoustě designových i velikostních řešení vhodné opravdu pro každou mužskou postavu. 

Originální Nialaya Dorje si zamilujete na první pohled

Šperk, který v sobě kombinuje neuvěřitelné množství zajímavých komponentů a prvků. Ačkoliv se tady nešetří ani s možnostmi ani s nápady, tak se podařilo vše umístit do jednoduchého náramku, který nepůsobí nijak přeplácaně a navíc vyzařuje eleganci.

Základními stavebními kameny pro tento náramek jsou nefrit, onyx a tygří oko. Jedná se o kombinaci tří vzácných minerálů, které se nacházejí v zelené, černé a hnědavé barvě. Kombinace těchto tří minerálů tvoří dokonalou synergii, která vás nepřestane bavit ani po stovkách hodin nošení. 

Originalitu podtrhávají zlaté komponenty

Samotné minerály ale nejsou jedinou součástí tohoto krásného kousku. Vedle minerálů si můžete všimnout především zlatých komponentů, které tento pánský náramek posouvají na zcela odlišnou úroveň.

Jednotlivé komponenty najdete na osazených kamenech na čelní straně, kde vzor lilie a zároveň i plochu se vsazenými tmavě modrými kameny drobných rozměrů. Zapomenout se nesmí ani na zlatý štítek z vnitřní strany náramku, který hrdě hlásá logo Nialaya a handmade příponu. 

Nialaya Dorje kombinuje trojici tmavých barev se zlatými prvky a černou základní kůží. Díky tomu je vhodný k celé řadě různých outfitů. Ačkoliv je kompletně tmavý, tak se hodí také ke světlým outfitům, kde pro změnu může působit v zajímavém kontrastu se zbytkem vašeho outfitu. Pánské náramky od Nialaya si zajisté zamilujete!