Pánský kožený náramek na ruku jako dokonalý dárek

Přemýšleli jste už někdy o tom, že svého milovaného přítele nebo oblíbeného kamaráda obdarujete kusem fakt unikátního šperku, na který jen tak nezapomene? Jestli ano, tak jste určitě řešili dost obtížnou otázku, jak ideálně trefit jeho styl. Pánové jsou totiž v tomhle dost velcí tajnůstkáři a stejně tak si potrpí na svoje přesně vybrané preference. 

Jedním z druhů šperků, které tak v žádném případě nedokáží urazit, jsou pánské náramky na ruku. Mají ohromnou spoustu výhod, mezi které se řadí například velká originalita a možnost vybírat přesně podle stylu a charismatu muže, kterého se chystáte obdarovat. Dnes si přiblížíme jeden z náramků značky Nialaya a to kvalitní italský náramek Nialaya Black Ruthenium.

Pro koho kožené náramky ideálně koupit?

Kožené náramky jsou jedním z materiálů, které zcela zaslouženě mají velkou pozornost mužů a patří mezi ty nejvytěžovanější materiály u šperků celkově. Je to překvapující fakt, ale pánové si ani zdaleka nepotrpí na drahé kovy tak moc, jako na hrubší rustikální materiály. Na jednu stranu se ale opravdu není čemu divit, protože právě podobné materiály jsou vyložený mužský styl.

Už díky tomu se tak nemusíte bát obdarovat téměř každého muže podobným typem dárku. Otázkou zůstává, jakou zvolit velikost, aby na zápěstí dokonale ladil. To vždy určujte podle velikosti a síly předloktí.

Proč zrovna Nialaya Black Ruthenium?

A proč zrovna tento konkrétní kousek? Tento pánský náramek patří do exklusivní řady, která se pyšní nejen dokonalým zpracováním ale tako výbornými materiály. Kožený náramek Black Ruthenium se totiž vyrábí z pravé telecí kůže tmavé barvy, podle italských tradičních řemeslných postupů. Dokonalý materiál potom zdobí především skvělé pracování a dokonale utažené rysy, které značí zkušenou a zdatnou kůže dělnou práci.