PODLE ČEHO VYBÍRAT DÁMSKÉ NÁRAMKY NA RUKU?

 
   

 

Hledáte pro sebe nenápadný, ale přesto originální a zajímavý šperk? Chcete si udělat radost netradiční ozdobou, která vás nebude nikterak omezovat? Toužíte po šperku, který i bez jediného slova podtrhne váš půvab a vystihne váš styl? V tom případě vsaďte na náramek, který se pohodlně nosí, při nošení nikterak nepřekáží a nosit jej můžete prakticky k čemukoli a kamkoli. My vám v dnešním článku dáme několik rad, podle kterých dámské náramky na ruku vybírat.

Rada první: design

 

To úplně první, čeho si u náramku všimnete, je jeho design. A právě design je prvním vodítkem pro správný výběr. Náramky na vás budou svým provedením a stylem tiše promlouvat, ne nadarmo se často mluví o lásce na první pohled. Jakmile vaše oči zabrouzdají k nějakému náramku, u kterého se vaše srdce divoce rozbuší, pak to bude ten pravý. Zatímco někomu vyhovuje spíše nenápadný a jemný design, který podtrhují decentní a střídmé barvy, jiného zase nejvíce okouzlí extravagance, netradiční vzory a výrazné odstíny.

Rada druhá: styl

 

Náramky na ruku jsou k dostání v mnoha provedeních. Teď ale nemáme na mysli jejich design, nebo barvu - my mluvíme o způsobu, kterým se nosí, nebo chcete-li navlékají na ruku. Některé náramky jsou z pružného lanka, které se dá natáhnout a pohodlně se nosí. Jiné jsou na šňůrce, která se dá s pomocí dvou korálků jednoduše utáhnout a přizpůsobit tak velkosti zápěstí. Jiné náramky jsou pevné a pouze se na ruku nasazují, nedají se přizpůsobit a musí nositelce dokonale sednout.

Rada třetí: význam

 

Pokud si budete vybírat náramek na ruku, který bude doplněný o léčivé a drahé kameny, pak můžete i tuto skutečnost využít jako pomoc při výběru. Každý z nás má nějaký svůj kámen, zjistit jej můžete například podle znamení zvěrokruhu. Tyto kameny na nás nějak působí, něco nám předávají. Jestliže chcete podpořit zdraví a duševní rovnováhu, vyberte si kámen, který je určený právě vám.