Pánský náramek, ze kterého exklusivita doslova čiší. To je Nialaya Miyuki Tila Beads

Přemýšlíte o tom, že byste na poslední chvíli mohli najít ještě exklusivní dárek, který udělá opravdu velkou radost? Pak jsou v případě mužů pánské náramky velice zajímavou možností. přitom variant ze kterých můžete vybírat máte opravdu ohromné množství.

Mnohé jsou přitom dost obyčejné, jiné jsou pestrobarevné a mezi nimi jsou také doslova exklusivní kousky. Ty na vás automaticky promluví jazykem dokonalého zpracování i výběrových materiálů, které dokáží přinést do vašeho outfitu zcela nový rozměr.

Kombinace černé a zlaté nemůže zklamat

Jedná se o velice zajímavou kombinaci, která podporuje kontrast zlatých komponentů, nebo zcela naopak může pomoci zlatá barva podpořit černé komponenty a hloubku, kterou přinášejí. Společně jsou ale tyto dvě barvy opravdu kvalitní kombinací, která dokáže oslovit každého, kdo jí uvidí. Používá se zcela běžně na různých druzích oblečení, obuvi, módních doplňků i dalších podobných kousků.

Konkrétně pánské náramky s touto variantou jsou přitom hlavně kombinací dvojice materiálů. Vedle pozlacených komponentů můžete potkávat jako černé komponenty kožené kousky, různé druhy kvalitních drahokamů nebo speciální korálky.

Nápadité a originální korálkové variace

V tomto případě se ale Nialaya Miyuki Tila Beads opírá přímo o korálky, jak už samotný název dokáže výrazně napovědět. Jednotlivé korálky jsou nazvány Miyuki a jedná se o velice tradiční variantu orientálních šperků, které se vyrábějí už po celá staletí. Základem pro korálkové komponenty je sklo, které je doplňované celou řadou zajímavých barevných pigmentů, kousků hornin, drahokamů, nebo dokonce kombinací tříštěného pestrobarevného skla. Nejedná se přitom o tradiční korálky, ale o exklusivní kousky s tradiční výrobní procedurou.