Nechte se okouzlit kombinací lapisu a tmavých diamantů. Exklusivní pánský náramek, který zkrátka chcete!

Pánské náramky jsou jednou z kategorií šperků, u kterých se můžete potkat s opravdu neuvěřitelným množstvím jednotlivých způsobů provedení a možností, v jakých je zakoupit. Využívá se zde celá řada rustikálních i upravovaných materiálů, a velké množství tvarů a velikostí.

Díky tomu jsou pánské náramky neobyčejné a v mnoha případech až extrémně nezaměnitelné. Jedním z jich je také pánský Nialaya modrá lapis, který vás uhrane už na první pohled.

Neobyčejný minerál s úžasnými vlastnostmi

Lapis lazuli je jedním z minerálů, které jsou těžené především na severní polokouli blízko k polárnímu kruhu a následně v zemích pod rovníkem. Jedná se sice odborně o minerál, ale vyskytuje se spíše ve formě horniny. 

Neobyčejnou vlastností, kterou lapis má, je jeho nestálost. Jedná se totiž o minerál, který vzniká mimo sebe samotného i srostlicí dalších minerálů jako je například vrostlice zlatého chalkopyritu nebo tmavšího morionu a dalších odrůd křemene. Díky tomu tak dokáže na každém kousku sebe sama i na náramku hrát takovým způsobem, který je doslova jedinečný.

Lapis v hlavní roli, ale mnoho krásy i kolem

Celkový design, které pánské náramky respektují, myslí především na to, aby se dostal do popředí hlavní minerál. I proto je lapis neustále tím, který je v preferenci. Po jeho boku ale potkáte rovněž velice zajímavou společnost. Jednou z nápadných věcí jsou kvalitně zdobené zlaté komponenty. Ty jsou mimo sebe samotných dokonce také ozdobeny českými černými diamanty. Ty dodávají k tmavě modrému lapisu zajímavou mystičnost a společně působí opravdu velice elegantně. Drobnou třešinkou na dortu je poté malá lilie ze zlata v provedení Fleur de Lis, jak je již u výrobce luxusních pánských náramků Nialaya zvykem.