Chcete muže překvapit originálním šperkem? Tyrkysový pánský náramek může být úžasnou možností!

Hledáte originální dárek, kterým dokážete muže překvapit a zároveň potěšit? Potom byste mohli mezi spoustou běžných možností zapřemýšlet také o nějakém šperku. Výběr šperků jak pro muže, tak i pro ženu ale často není ničím jednoduchým, protože bývá dost obtížné bez jakýchkoliv výsad přesně trefit jejich styl.

Jenže zároveň jsou takové druhy šperků, které díky velkému výběru zpracování a materiálů můžete vybírat téměř přesně na míru konkrétnímu muži nebo ženě. A pokud opravdu znáte milovníka modré barvy, tak vás dnešní náramek dokáže zaujmout!

Oblíbený a často přehlížený tyrkys

Kdo by neznal tyrkys, jedná se o jeden z mnoha krásných minerálů, které můžeme na světě potkat. Je dokonce tak moc originální a krásný, že jeden samostatný odstín modré barvy dostal jméno po tomto minerálu. Schválně přitom říkáme minerál, protože tyrkys není úplně čistokrevným drahokamem. Ačkoliv totiž může tvořit krystaly, tak je mnohem častěji ve šperkařské kvalitě užívaný v podobě povrchů a celistvých kamenů.

Předností tyrkysů může být mimo jejich téměř signaturní barvy také kresba, která se v něm objevuje. Bývá totiž prokreslený černými a zlatými žilkami, které dokáží každý kus tyrkysu udělat naprosto jedinečným.

Úžasná symbióza se stříbrem

V rámci našeho šperku jsou pánské náramky staveny z kombinace tyrkysu a stříbra. Zajímavé je především vázání, které je tady schválně ve světle šedé barvě. Nechce totiž brát prostor pro vystoupení nádherně modrého tyrkysu a zároveň přitom dodává spoustu světla právě dvojice stříbrných komponent, které jsou ozdobené jednoduchou rytinou. Šperk je tak opravdu svítivý a nápadný. Díky tomu se hodí k modrookým mužům a dokonale bude pasovat ke světlým outfitům, především pak světlým trikům a mikinám.