Jaké materiály dokáží hrát ty nejlepší kombinace na pánských náramcích?

Pánské náramky na ruku jsou velice zajímavým šperkem hlavně díky tomu, v kolika možnostech je můžeme vybírat. Na jedné straně máme možnosti kombinací, velikostí komponentů a celkové skladby šperku. A vedle toho jsou na druhé straně spousty materiálů, které často nejsou tradiční, ale o to více dokáží pobavit.

V rámci článku se dnes přitom nezaměříme na konkrétní model šperku. Představíme ale několik materiálů, které nepatří mezi ty nejběžnější, ale dokáží dohromady utvořit neskutečné kombinace.

Netradiční onyx

Onyx je jedním z minerálů, které patří mezi oblíbené v exklusivních obloženích, linkách a podobných produktech. Ve špercích se ale zas tak často neukáže. Přitom je to podle nás velká chyba, protože vám dokáží nabídnout opravdu hlubokou černou barvu. Tak ale už na první pohled vypadá zcela odlišně, než je tomu u syntetických a skleněných výrobků.

Pánské náramky s malachitem a azuritem

Jak azurit, tak i malachit jsou víceméně jakýsi bratři. Jedná se totiž o minerály, které vznikají jako vedlejší produkt měděných rud. Přitom zelený malachit i modrý azurit dokáží dělat různé kombinace opravdu zajímavých útvarů a extrémně vzácně i krystalů. Na pánské náramky se přitom nedávají jenom samostatně, ale často je potkáme také spolu. Podobností barev i odstínem totiž tvoří skvělou kombinaci.

Oblíbené tygří oko

Tygří oko je velice speciální horninou, která dokáže nabídnout nádherný pohled z každého úhlu. Je totiž tvořena na pohled vláskovitými strukturami, které dohromady dělají celý minerál jako takový. jenže pokud pomineme samotný vzhled, tak je výborný také díky kvalitě opracování a přirozeným vlastnostem. Je naprosto ideálním minerálem hlavně na tvorbu leštěných přírodních korálků, protože tvrdostí i leskem dokáže splnit nejvyšší standardy.