Pánský náramek, kde kombinace zlata a nebesky modré tvoří geniální kombinaci

Pánské náramky jsou všeobecně tak moc oblíbené hlavně díky kombinacím, které dokáží nabídnout. Najdeme tak mezi nimi poměrně dost velké množství kousků, které jsou unikátní a mohou tak oslovit konkrétního uživatele takovým způsobem jako málokterý jiný šperk.

Dnešní kousek, s názvem Tyrkys & Miyuki Tila Beads je jedním z těch, které to rozhodně dokáží. A to nejen provedením, ale právě již zmíněnou kombinací dokonalých komponentů různého druhu.

Extrémně kvalitní broušené korálky

Miyuki jsou speciální variantou broušených korálků, která k nám došla z orientu. Jedná se o korálky, které dokáží oproti konkurenci nabídnout mnohem lepší optické vlastnosti a co především, jsou velice odolné proti poškrábání a poškození celkově. V rámci náramku přitom hrají důležitou roli po boku přírodního tyrkysu. Jsou tak vyvedeny v nebesky modré barvě, která je obohacena o zlaté částečky. Tím tak spojují zbylé komponenty do jedné.

Krása přírodního tyrkysu

Tyrkys je unikání tím, že každý kus je opravdu specifický částečkami uvnitř minerálu, a navíc jej můžete najít ve velkém množství odstínů modré. Konkrétně pánský náramek Tyrkys & Miyuki vám nabídne nebesky modrou jemnou barvu, která v celém náramku působí velice klidným a příjemným dojmem. Typická barva takové tyrkysu je o to úžasnější, že náramek vypadá dokonale na opálené kůži.

Zlaté komponenty jako třešnička

Třešničkou na dortu tohoto krásného a jemného náramku jsou samotné zlaté komponenty. Ty jsou vloženy jako pozlacené plochy mezi Miyuki a tyrkysovými komponenty a následně jsou originálním stylem Nialaya také umístěny na zapínání náramku. Celý náramek je daný na černé kůži, což ještě zvýrazňuje použité barvy, a ukončený je právě vázáním s dvojicí dekorovaných pozlacených kuliček.