Exklusivní kolekce pánských náramků s pravým zlatem je tu!

Pánské náramky na ruku se staly v průběhu let velice oblíbeným módním doplňkem, který velice rádi užívají i pánové, kteří jinak složitému outfitu a propracovanému vzhledu příliš času nedají. Na trhu můžete najít ohromnou spoustu náramků jak pro muže, tak i pro ženy, které dokáží uchvátit vzhledem na první pohled. My se dnes podíváme na ty, které uchvátí nejen vzhledem, ale také exklusivitou!

Zlaté pánské náramky jsou unikát

U žen a slečen je používání drahých kovů víceméně denní záležitostí. Můžete tak prohlédnout desítky různých druhů jemných i masivních šperků pro dámy, ale mnohem menší výběr v tomto ohledu nabídnou šperky pro pány.

Pánské náramky jsou v tomto ohledu o to větší unikát. Nebavíme se totiž o řetízcích s jemnými rysy, ale o náramcích, které jsou kompletně masivní a nabízejí ohromnou spoustu variant barev a provedení. Zlaté komponenty, které najdete v nové kolekci pánských náramků Nialya jsou tak naprostým unikátem!

Ohromný cenový rozsah, který pánské náramky nabízí

V sortimentu pánských náramků panuje ohromný cenový rozsah. Možná jeden z celkově největších, které můžete standardně ve světě šperků potkat. Vše je dáno tím, že jsou různé náramky dělány z odlišných materiálů a kombinací, díky čemuž je velice variabilní také jejich cena. Exklusivní zlaté náramky tak můžete sehnat za běžně dostupné ceny kvalitních šperků, nebo dokonce i v exklusivních a drahých formách.

Nikdy neomrzí žádného muže

Právě výhody, které se neustále opakují jsou důvodem, proč pánské náramky nezačnou žádného muže jen tak nudit. Každý náramek je mimo spousty jiných výhod velkým unikátem. Pokud porovnáte různé kusy ze stejné výroby, tak nenajdete žádný podobný a každý muž je dost ješitný na to, aby si přál kus exkluzivity a unikátnosti nosit také.