Chcete šperk s nádechem elegance ale srdcem tvrdého muže?

 

Pánské náramky na ruku se staly jednou z nejvyhledávanějších položek v sortimentu pánských šperků. Jedním z důvodů je jejich ohromná rozmanitost. Pánské náramky se totiž dělají v nepřeberném množství různých materiálů a provedení. Hodí se tak ke všem druhům postavy i charismatu každého jednotlivého muže. My si dnes blíže představíme pánské náramky na ruku ze specifické kategorie, z koženého základu.

Pro koho se kožené náramky hodí nejvíce?
Spojení kožených doplňků a silných mužů je vyhledávané už odedávna a do dnes se tento trend naštěstí nezměnil. Otázkou ale zůstává, pro koho všeho mohou být pánské náramky z kůže opravdu tou správnou volbou? Rozhodně je lepší kupovat je pro muže, kteří mají širší zápěstí a celkově silnější ruku a rozvinutější muskulaturu. Pánský náramek totiž může dost jednoduše vypadat špatně při špatné kombinaci s postavou nebo zbytkem outfitu. 

Základem jsou tmavé pánské náramky
Pokud ctíte pravidlo jednoduchosti, tak vás nejspíše nejvíc osloví ty nejjednodušší pánské náramky v nabídce. Můžete vybírat z jednoduchých především nebo dokonce jen kožených, které jsou v tmavé hnědé a černé barvě. Složitější formy takových náramků potom bývají i v podobě „copu“ motaného z dvou a více kusů tmavé kůže. 

Pánské náramky na ruku ale lze ozvláštnit komponenty
Ne každý ale vyhledává již zmíněné minimalistické a velice jednoduché vzory. Mnozí si raději užijí blyštivé komponenty se vším všudy. I pro takové tady rozhodně máme co nabídnout. Mimo originální barevné kůže máme k dispozici ještě celou řadu šperků z tmavé kůže, které jsou dovybaveny komponenty z různých kovů. Některé jsou formou citlivějších menších komponent a jiné si potom neberou servítky i s kompletně masivním zpracováním.