PÁNSKÝ NÁRAMEK NIALAYA HEMATIT

Dokonale broušený lesklý kámen hematit doplněný černými CZ diamanty - to je šperk, který okouzlí elegantními a minimalistickými tvary. Nový mužný náramek od Nialaya je nejen stylovým doplňkem, ale také vyjadřuje jedinečný vkus nositele.

Hlavním prvkem tohoto šperku je dokonale broušený lesklý kámen hematit, který dodává náramku sofistikovaný a nadčasový vzhled. Hematit je známý svými energetickými vlastnostmi, které se tradičně spojují s odhodláním, sílou a vyrovnaností. Kameny s briliantovým výbrusem černých CZ diamantů poskytují šperku luxusní a atraktivní vzhled.

Náramek je vyroben z kvalitního a odolného silikonového vlákna, které se perfektně přizpůsobuje mužskému zápěstí. Jeho pružnost a flexibilita zajišťují pohodlné nošení po celý den. Kromě toho je náramek vybaven ikonickým "logo bead" od Nialaya, který je vyroben z vysoce kvalitní švédské oceli potažené titanem. Tento detail přidává náramku luxusní a výjimečný dotek.

Tento mužný šperk od Nialaya je ideální volbou pro sebevědomého muže, který si přeje vyjádřit svůj osobní styl. Jeho elegantní a minimalistický design z něj činí skvělý doplněk pro každou příležitost - od formálních událostí po každodenní outfit. Vyberte si tento šperk a nechte ho, aby vyjadřoval váš jedinečný vkus a styl.

Odkaz na produkt naleznete ZDE